Hirdetés

Itt a vége: Mbappé végleg búcsút inthet a PSG-nek

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az átigazolási piac egyik legismertebb szakértője, Fabrizio Romano szerint a 180 millió eurót érő világbajnok csatár a januári átigazolási időszakban mindenképpen elhagyja a Paris Saint-Germain egyesületet, miután kibékíthetetlen ellentétek léptek fel közöttük, melyekre nem találnak megoldást.

A szakember szerint a francia sztár a lehető leghamarabb el akarja hagyni a klubot, amelyre Mbappé komoly nyomást gyakorol, ám PSG-nek mégsem áll szándékában eladni őt januárban.

A helyzetet tovább fokozza, hogy alig fél éve dőlt el, hogy a sztárjátékos szerződése lejárta ellenére sem hagyja el Párizst, és a PSG-nél marad. Éppen Romano volt az, aki május végén bejelentette, hogyan döntött Mbappé a jövőjét illetően - írja az ATV.

Bár a sztárfocista átigazolhatott volna a Real Madridhoz, de akkor nem ért ezzel a lehetőséggel, inkább a következő három évre megkötötte a szerződését a jelenlegi klubjával. Mbappé azonnal közölte döntését Florentino Pérez madridi klubelnökkel, meglehetősen komoly frusztrációt kiváltva a Real Madrid vezetőiből és szurkolóiból.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés