Hirdetés

Vérfagyasztó fotók jöttek a kisiklott tehervonatról

Garai Kitti portré Garai Kitti

Vasárnap délelőtt kisiklott egy tehervonat több kocsija Hajdúhadház és Újfehértó között - számolt be a Mávinform. Közölték azt is, hogy a műszaki mentés miatt ezen a szakszon szünetel a vonatforgalom. Azt írták, várhatóan több órán át fog tartani a helyreállítás. 

A helyszíni információk szerint egy Záhony felől Debrecen irányába tartó, vasércet szállító szerelvény kilenc kocsija siklott ki. A balesetben az első információk szerint senki sem sérült meg - közölte az MTI.

A személyvonatok helyett Hajdúhadház és Újfehértó, az InterCityk helyett Debrecen és Nyíregyháza között kell pótlóbuszra átszállni, a záhonyi fővonalon egy-két órás késésekre kell számítani.

Közölték azt is, hogy a Volánbusz járatain a Debrecen-Hajdúhadház-Téglás szakaszon érvényesek a vasúti jegyek és bérletek. A Budapest-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza-Debrecen-Szolnok-Budapest útvonalon közlekedő minden vonat felármentesen vehető igénybe. A szerelvényfordulók miatt a záhonyi fővonalon vonatkimaradásokra is számítani kell, az InterCity vonatok helyett esetenként más szerelvények közlekednek. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés