Hirdetés

A lehető legjobb helyre kerülhet az elhunyt Matthew Perry kutyája

Nap Híre portré Nap Híre

A Jóbarátok máris színésze fogadhatja örökbe az állatot.

Ahogy mi is megírtuk, meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja. A rendőrségi források szerint egy segélyhívást követően a mentők rohantak Matthew Perryhez, a hívás szívmegállásról számolt be. Jelenleg nem gyanakszanak arra a hatóságok, hogy bűncselekmény történt volna. 

Habár lehet, hogy a klasszikus tévésorozat sztárjai egy közös megemlékezésre készülnek, eddig egyikük sem szólalt meg közvetlen barátjuk, kollégájuk haláláról. Lisa Kudrow egyik nagyon közeli ismerőse azonban a Daily Mailnek elárulta, hogy a 60 esztendős színésznő – aki a sorozatban Phoebe Buffayt alakította – értetlenül áll a történtek előtt - írja a Blikk

"Ez nem tűnik valósnak és tisztességesnek sem neki, sem pedig a bandának. Matthew végre békében volt önmagával és élete legjobb évét töltötte, mióta kiadta a könyvét. Egyszerűen élvezte az életet"

– monda el Kudrow barátja, aki azt is hozzátette, a színésznő azon gondolkodik, hogy örökbe fogadja Perry kutyáját, Alfredot, akit a színész még három évvel ezelőtt vett magához.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés