Hirdetés

Óriási örömhír: második gyermekével várandós a magyar sztáranyuka

Garai Kitti portré Garai Kitti

Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni a második gyermekét várja. A sztárpár nagyon boldog, és alig várják, hogy négyen legyenek a családban. Az egykori modell az Istagram-oldalán jelentette be az örömhírt.

Nehéz időszakon van túl a sztárpár, de úgy tűnik, mostanra eltűntek a sötét fellegek. A 41 éves Zita ugyanis elárulta, hogy márciusban elvesztett egy kisbabát.

"Nem beszéltem még erről, de... volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe" – árulta el az egykori modell a szeptemberi InStyle magazinnak. 

Zita őszintén bevallotta, hogy padlóra küldte a vetélés, ugyanis ezelőtt soha nem történt vele ilyen, pedig korábban hat éven át, kilencszer próbálkoztak sikertelenül a lombikbeültetéssel. Mint mondta, nehéz volt megélni ezt a tragédiát és egy jó nagy pofon volt az élettől. 

Azonban a házaspár erőt vett magán és nem engedte, hogy sokáig eluralkodjon rajtuk a szomorúság. Amint az orvosok által előírt egészségügyi szünet lejárt, újra belevágtak a lombikba. Végül maguk sem hitték el, de rögtön sikerült: újra babájuk lesz. 

A sztárpár nemrég ünnepelte a kisfiuk, Gianfranco Máté második születésnapját, aki úgy tűnik, hamarosan nagy testvér lesz - írta a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés