Hirdetés

Ez okozta Maros Gábor halálát

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre korábban megírta, szeptemberben derült ki, hogy Maros Gábort már egy ideje kórházban ápolták. Kedd este jött a tragikus hír, hogy a koronavírus következtében elhunyt a színművész-operaénekes. Most kiderült, hogy pontosan mi okozhatta a halálát.

Maros vélhetően a legyengült immunrendszere miatt kapta el a vírust, amit már nem tudott legyűrni. A Borsnak nyilatkozott a Nemzet Színésze, Szacsvay László, aki megerősítette: barátját régóta kórházban ápolták.

"Egyre másra látja az ember, hogy elmennek a legnagyobb pályatársak. Itt van például, Maros Gabi. Az imént tudtam meg, hogy meghalt..." – mondta szomorúan Szacsvay.

A színművész az elmúlt években több gonddal is küzdött: anyagi nehézségei voltak, egy színház és társulat sem alkalmazta, így csak a nyugdíjából tudott megélni, ami mindössze 61 ezer forint volt. Hét év után tavaly végre sikerült eladni a vidéki házát, ezzel kilábalt a gödörből, ám azután sztrókot kapott.

A magánéleti dolgai sem voltak gördülékenyek, mint kiderült, el akart válni a feleségétől, Marikától, ám végül kibékültek. A lap kereste az asszonyt, aki bár felvette a telefont, de a fájdalom miatt nem akart nyilatkozni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés