Hirdetés

Majka Liptai Claudiának: "Ha akartam egy nőt, mindig megkaptam"

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A rapper igen merész kijelentéseket tett a stúdióban.

Majkát ma már egy ország ismeri, hosszú utat járt be a sikerig, de most Liptai Claudia Nő a tét című műsorában visszaemlékezett, milyen volt a tinédzserkora - írja a Blikk

"Ha akartam egy nőt, akkor én mindig megkaptam egy nőt. Szerintem semmi különlegeset nem tettem. Szórakoztató csávó voltam mindig, és azt mindenki tudja, hogy ha valaki mellett szórakozol, meg jól érzed magad, akkor az egyenes út, hogy történjen valami, ha egy férfi-női kapcsolatról van szó"

 – árulta el a rapper.

Azonban nehézségek mindig adódtak: Majka felidézte, hogy voltak nehéz szakításai, de előfordult az is, hogy tudta, el kell valakit engednie, mert nem pozitív irányba haladnak a dolgok.

"A válás – a szüleim példáját látva – nekem nem egy ilyen kiabálós dolog. Hanem inkább az, hogy ez elmúlt, beszéljük meg, te csinálod ezt, én csinálom azt. Talán a szüleim váláskezelésének is köszönhető – soha nem láttam őket egymással veszekedni, a válás után rosszban lenni –, hogy ezt vittem tovább. Emiatt is lehet, hogy egyetlenegy volt csajommal sem vagyok rosszban" – fogalmazott Majka.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés