Hirdetés

A Penny elképesztő fizetésemelést ad

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

A Penny 2023-ban 3,6 milliárd forintot költ bérfejlesztésre: ennek értelmében 17 százalékos béremelést és bővített utazási hozzájárulást is kaphatnak a dolgozók – írja az Index. 

,,Jelentős, valamennyi belsős munkavállalójára vonatkozó bérfejlesztéssel kezdi az év első felét a Penny" – közölte az lap korábi cikkére reagálva a kiskereskedelmi áruházlánc. 

Kiderült, hogy a béremelést az értékesítés, a logisztika és a központ között hajthatják végre, emellett egyéb szempontokat is figyelembe vesznek. A végrehajtást 2023. április 1-től kezdik. A csomag egy kibővített utazási hozzájárulást is tartalmaz, amelynek értelmében a saját gépjárművel való munkába járást a cég 30 ft/km összegben megtéríti. 

"A mostani juttatási csomagunk a hazai piaci viszonyokhoz mérten kiemelkedő, és azt a vállalatunk tavalyi eredményeit, valamint a magyar munkaerőpiaci és a gazdasági helyzetet figyelembe véve állítottuk össze. Reméljük, munkatársaink továbbra is érzik, fontosak a vállalat számára, és büszkék arra, hogy a magyarországi Penny család tagjai. Örömmel vettük, hogy a vállalat vezetősége által előterjesztett juttatási csomagot a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete szintén elfogadta, ezzel számukra is kedvező megállapodás született"  – mondta Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője.

Legutóbb egy árcsökkentés kapcsán írtunk az áruházláncról. Akkor arról számolhattunk be, hogy a Penny akciós újság alapján az általuk forgalmazott vajak árát 20 százalékkal csökkentette, egy import termék pedig 25 százalékkal lett olcsóbb. Beszálltak tehát a vajversenybe.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés