Hirdetés

Erik elveszítette a feleségét, kiégett a házuk, most meghalt a 2 éves kisfia

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Nehéz elképzelni annyi tragédiát, amennyit Zsurkó Eriknek el kell viselnie. Felesége alig 30 évesen halt bele a koronavírus szövődményeibe. Most pedig megint gyászol, hiszen súlyos beteg kisfiát, Bencét is elveszítette.

Miután Erik özvegyen maradt, rá várt a feladat, hogy súlyos szívbetegséggel élő kisfiát ellássa. Ő pedig kitartott. Vizsgálatról vizsgálatra hordta a picit, mindent megtett érte, de a szívében egy lyukkal élő kisgyerek szervezete nem bírta tovább.

A legutolsó hír az volt, hogy Erik Bencével Budapestre utazott, hogy elvégezzék a szükséges műtétet, amikor megkapták a hírt, hogy még a házuk is kiégett. Ezután történt meg az igazi tragédia, Bencét is elveszítette.

A család a Beol.hu szerkesztőségének írt erről egy szívszorító levelet. 

"A legnagyobb fájdalommal, összetört szívvel tudatjuk Orosházával és mindenkivel, aki követte a mi drága, egyetlen kis Bencénk küzdelmét, hogy szeretett unokánk december 21-én... – vannak erre szavak? Talán, ha azt írjuk, hogy angyallá változott és most már szerető édesanyja vigyáz rá odafenn a magasban, akkor elviselhetőbb lesz ez a mérhetetlen üresség és fájdalom."

- írták megtörten.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés