Hirdetés

Meg ne egyék, népszerű terméket hívtak vissza a boltokból

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

A gyártó bejelentésére csomagolt aszalt szilvát vont ki a forgalomból a Spar Magyarország Kft. érzékszervi elváltozás miatt - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A hivatal közleménye szerint a visszahívott Naturfood márkájú, 200 grammos kiszerelésű, jövő év július 19-ei lejáratú csomagolt aszalt szilva visszavihető a vásárlás helyére, a termék árát visszatérítik.

A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik - húzták alá.

A Nébih közleményében arra kérte a vásárlókat, hogy az érintett terméket ne fogyasszák el.

Érdekesség, hogy az utóbbi időben több visszahívás is történt. Legutóbb arról írtunk, hogy sokak kedvencét, a mandulatortát hívja vissza az Ikea, egészen pontosan az Almondy, L2140 termékkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal ellátott 400 grammos Almondy Daim mandulatortákat. 

De a sört kedvelő olvasóink is szomorkodhattak, mert ott is volt forgalomból történő kivonás. Akkor sérülésveszélyre hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Az Auchanban volt kapható egy meggysör, amiben túlnyomás uralkodhat, amely a tárolás alatt, illetve a termék nyitásakor esetleges sérülést okozhat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés