Hirdetés

Ilyen nincs! Térdelve kell megmosni a kezüket az ovisoknak Iregszemcsén

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Elsőre hihetetlen történettel állt elő a Blikk. Mivel április 1-je még elég messze van, azt kell feltételeznünk, hogy a hír igaz. Térdelve, guggolva, ülve mosnak kezet az óvodában a gyerekek Iregszemcsén.

Majdnem olyan nehéz eldönteni, hogy az óvodások nőttek-e túl magasra, vagy a csap alacsony, mint arra rájönni, hogy a tyúk vagy a tojás volt először. De nézzük a lényeget!

A lap cikke szerint Süvegjártó Cssaba volt polgármester posztolta ki a Facebookra, hogy van némi probléma a helyi létesítményben. A 480 millió forintból felújított óvodában ugyanis - a volt vezető szavaival élve - lilliputi állapotok uralkodnak. Mutatjuk.

Fotó: Süvegjártó Csaba / Facebbok

A Blikk megkereste az óvoda vezetőjét, aki a kérdésükre azt válaszolta, hogy az építésnek az önkormányzat volt a megrendelője, és ők vették át a megépült óvodát és bölcsődét, tavaly februárban. 

„Az óvodában lévő mosdókagylók magasságáról a tervdokumentáció rendelkezik” 

– közölte velük Tóth Szabolcs, a mostani polgármester. Ezeket a terveket még az előző önkormányzati ciklusban Süvegjártó Csaba polgármester és testülete fogadta el, ezért nem értik a közzétett képeket. 

Ráadásul azt is elmondta, hogy a kivitelezést a Magyar Államkincstár ellenőrizte és nem emelt kifogást a mosdók miatt, hiszen azok az elfogadott tervekben és jogszabályban szereplő magasságban vannak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés