Hirdetés

Ezt elhiszik? Itt a holnapi időjárás

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Kedden változóan felhős időre számíthatunk általában többórás napsütéssel, a nap második felében csökkenhet határozottabban a felhőzet.

Éjszaka párássá válhat a levegő, helyenként köd is képződhet. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északias szelet kedden nagyobb területen kísérhetik élénk lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -5 és +2 fok között alakul, de a fagyzugos, szélcsendes részeken pár fokkal hidegebb lehet az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden döntőrészt 8, 9 fok körül várható.

Az Időkép időjárás-előrejelzésének segítségével megnéztük a hét többi napját is. Mutatjuk. 

Szerda és csütörtök reggelre többfelé képződhet pára, köd, amely helyenként tartósabban megmaradhat. Számottevő csapadék sehol sem várható, legfeljebb reggelente néhol kisebb ködszitálás fordulhat elő. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Szerdán 5 és 10, csütörtökön 6 és 11 fok közé melegedhet kora délutánra a levegő.

    Mi az időjárás? Íme a ChatGpt válasza

    Bővebben Bezárás

    Az időjárás az atmoszféra jelen pillanatban megfigyelhető fizikai és meteorológiai jelenségeinek összessége, mint például a napsütés, a felhők, a szél, az eső, a hó, a hőmérséklet, a légnyomás és a páratartalom. Az időjárás a földfelszín körül lévő légkör állapotát jellemzi egy adott időpontban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés