Hirdetés

Íme a 7 napos időjárás-előrejelzés - lesz itt minden

Nap Híre portré Nap Híre

Magyarország időjárása

Hivatkozás másolása

Érdemes az időjárással kicsit előre tervezni, megnézni és tudni, mikor várható eső, szél, köd, vagy éppen hó. Nézzük meg a 7 napos időjárás előrejelzést.

Az Időkép azt írja, hogy szerda reggelre már kevesebb helyen képződhet pára, köd. Északkeleten, keleten süthet ki kis időre a nap, máshol borult lesz az ég. Átmenetileg kisebb eső elszórtan a Dunántúlon és a déli tájakon fordulhat elő. Az északkeleti szelet néhol élénk lökések kísérhetik. Kora délután 3-8 fok valószínű. A holnapi időjárással itt foglalkoztunk részletesen.

A portál adatai azt mutatják, hogy a hét utolsó előtti munkanapján, ssütörtökön szakadozottabb lesz a felhőzet, naposabb idő az északkeleti, északi tájakon ígérkezik. Délen és nyugatn lesz a legtöbb felhő, de számottevő csapadék nem valószínű. Néhol élénk lehet az északkeleti szél. Napközben 3 és 7 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.  

A jelenlegi számítások arra engednek következtetni, hogy pénteken és szombaton felhős, borongós időre van kilátás, több tájegységünkön előfordulhat eső, helyenként átmenetileg havas eső, kisebb havazás sem kizárt. Általában mérsékelt marad a légmozgás. Pénteken 1 és 6, szombaton 3 és 9 fok között alakulhatnak a maximumok.

A szombat, vasárnap, hétfő hármas lehet csapadékosabb. Napi szinten átlagban 2-3 milliméter eső eshet. Hétfőn és kedden a hajnalok sem lesznek fagyosak, 3-4 fok körül alakul a hőmérséklet, míg a csúcs nagyjából 8 fok magasságában lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés