Hirdetés

Íme 2022 legnépszerűbb Google keresései Magyarországon

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

A Google trends listájából 2022-ben is kiderül, hogy mi érdekelte idén nagyon a magyar felhasználókat.

Szinte már hagyomány, hogy a Google minden év végén összeállítja azt a listát, hogy melyik kategóriában mire kerestek a legtöbbször. Nincs ez másképpen 2022-ben sem. Íme 2022 legnépszerűbb Google találatai Magyarországon. A felkapott keresések között szerepel, méghozzá sorrendben:

  • Ukrajna
  • Népszámlálás 2022
  • Választás 2022
  • EUR HUF
  • Orosz-ukrán háború

A sztárok közül a legtöbben Herceg Erika nevére kerestek rá, őt követi Kulcsár Edina és Putyin. Az ötös listára felfért még Johnny Depp és G.w.M is. 

A filmes kereséseket is csokorba szedte a Google. 2022-ben a legtöbbször az Unchartedre kerestek rá, láthatjuk még a felsorolásban a Mosolyogj, a Top Gun: Maverick, a Black Adam és az Encanto keresést is. (Legutóbb a Kata keresés miatt írtunk a Google szolgáltatásáról)

És mi volt 2021-ben?

Hivatkozás másolása

Tavaly előkelő helyen szerepelt a Google keresései között a "Labdarúgó Európa-bajnokság" és a " nyári olimpiai játékok" is. A filmeknék a Venom 2 és az Elk*rtuk vitte a prímet, míg a sorozatoknál a Squid Game győzött. Az ételeknél a fánk recept volt a legnépszerűbb Google keresés 2021-ben, a mérleg másik oldalán pedig a keto diéta nyakába akaszthatták az aranyérmet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés