Hirdetés

Itt a magyarázat: ez történt a TV2-nél péntek este

Nap Híre portré Nap Híre

A TV2 közleményt adott ki Andor Éva bakizós videója miatt.

Mint ismert, péntek este a TV2 esti híradójában hatalmas baki történt. Andor Éva bemondónő véletlenül egy faültetésről szóló hír beolvasása közben nyolcvanezer országszerte elültetett fát említett, miközben a felirat szerint csupán nyolcezer facsemete ültetéséről volt szó. Később a tévés javította magát, hozzátéve, hogy a nyolcvanezer „kicsit sok” lenne. Ráadásul a hírolvasónak ezután Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter nevével és a fejlesztés szóval is meggyűlt a baja, majd panaszkodott arra, hogy az MTI-szövegek elmondhatatlanok. A Tények című műsor pénteki adása ráadásul a TV2 oldalára is felkerült. 

A TV2 most a Telexnek egy közleményben magyarázta meg, hogy mi történt a csatornánál péntek este. 

„A Tények Este műsora minden esetben felvételről kerül adásba, így múlt pénteken is. A televízióban látottakban semmilyen baki, vagy hiba nem volt. A felvételek során előfordul, hogy egy-egy felkonfot újra vesznek a stúdióban, jelen esetben is ez történt. A TV2 online felületeire egy belső hiba miatt viszont sajnálatos módon a vágatlan adás került feltöltésre. A hibát időközben javítottuk, így már az adásban is lement, hibátlan verzió érhető el az oldalainkon. Andor Éva kollégánk felkészültsége, szakmai munkája kiemelkedő, ezt az élő adások során minden nap bizonyítja" - áll a csatorna közleményében. 

Majd azt is megjegyezték, hogy szintén Andor volt a vasárnap esti adásnak is a műsorvezetője, amit közel 800 ezren néztek. Így a vasárnapi esti Tények a második helyen végzett a hazai televíziós piac teljes heti nézettségi versenyében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés