Hirdetés

Magyar Péter gusztustalan karaktergyilkosságot emleget és üzent Varga Juditnak

Nap Híre portré Nap Híre

Varha Judit perceken belül a Frizbi című YouTube-műsorban beszél bővebben a Magyar Péterrel való kapcsolatáról, aminek egy előzetese már megjelent, ebben pedig súlyos dolgokat állított volt férjéről az exminiszter. Magyar pedig már reagált is volt felesége kijelentéseire.

"Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem"

- jelentette ki Magyar, majd így folytatta: "Tudom Judit, hogy olyan helyzetbe kerültél, a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével, amiből nem látsz kiutat. Pont ezért szerettem volna, ha bemész az ügyészségre tanúskodni. Egy olyan maffia kormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni. Pontosan tudod, hogy a tét óriási, hogy a Karmelitában rettegnek attól, hogy sok év után most először a magyar embereknek felnyílt a szemük és valódi változást akarnak".

Hozzátette, ha a vádak igazak lennének, akkor arról tudott volna a hatalom is és léptek volna, sőt akkor abba sem egyezett volna bele szerinte Varga Judit, hogy közös gyermekfelügyelet mellett neveljék a gyerekeket.

"Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem, a miniszter gyermekeinek apjától?" - tette fel a kérdést Magyar.

"Nem fogok veled nyilvános háborút vívni, mert pontosan tudom hogy csak egy eszköz vagy a romlott hatalom kezében, nekem viszont nem csak a volt feleségem, hanem a gyermekeim anyja is vagy és leszel mindig. Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni"

- fogalmazott az egykori igazságügyi miniszter volt férje, aki azt is leírta, hogy nem fog Vargával harolni. A célja, "egy olyan hazát építeni, ahol ilyen aljas dolgok fel sem merülhetnek."

"Tudd, hogy én akkor is itt leszek neked és a gyerekeknek, amikor ez az aljas hatalom már sehol sem lesz. Légy erős, vigyázz magadra!" - zárta bejegyzését.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés