Hirdetés

Magyar férfi késelte meg főnökeit az osztrák autópálya parkolójában

Nap Híre portré Nap Híre

A két megsebesült férfit a grazi regionális kórházba szállították.

A gyanú szerint egy 56 éves magyar férfi késsel támadt két főnökére szombaton egy benzinkútnál az osztrák autópályán. A Blikk azt írja, egy fuvarozó cég két tulajdonosa Magyarországról utazott a helyszínre, ahol állítólagos belső nézeteltérések miatt kellett volna megbeszélést folytatniuk az 56 éves alkalmazottjukkal. A későbbi gyanúsított sofőrként dolgozott a két magyar állampolgár cégénél, és 29 éves fia társaságában tartózkodott Zeltweg térségében. 

Deutschfeistritz benzinkútjának parkolójában a fiatalabbik főnök kiszállt, megvizsgálta a teherautó sérüléseit, és körbejárta a járművet. Ekkor a gyanúsított megütötte a 34 éves cégtulajdonost, majd állítólag egy nála lévő összecsukható késsel a felsőtestén megszúrta a férfit. Az idősebbik tulaj észrevette a bántalmazást és a fia segítségére sietett. A gyanúsított állítólag először kiabált a férfival, majd a késsel őt is megszúrta. A 34 éves férfi ezután az apja segítségére sietett, és megütötte a gyanúsítottat egy zseblámpával.

A gyanúsított a fiával együtt beszállt a teherautóba, és észak felé menekült a Pyhrn autópályán. A benzinkutas közben észrevette a veszekedést és azonnal értesítette a rendőrséget. A hajtóvadászat során az A 9-es autópálya összes alagútját lezárták a forgalom elől mindkét irányban. A rendőrök a Gleinalm-alagút déli kapujánál fogták el az 56 éves férfit, akit kihallgattak és beismerte a bűncselekmény elkövetését. 

A két áldozatot a grazi regionális kórházba szállítottál. A 62 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, és az éjszaka folyamán sürgősségi műtéten kellett átesnie, de már túl van az életveszélyen. A 34 éves férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, és az ellátás után elhagyhatta a kórházat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés