Hirdetés

Állítólag érthető: ezt tették a macskák a halott gazdájukkal

 portré

Húsz macskájával élt együtt az a nő, akit két hete nem tudott elérni az alkalmazottja. Rájuk törték a lakást.

Az illegális tenyésztő meghalt, 20 Maine Coon macskájának meg kellett küzdenie a túlélésért ,és meg kell tenniük, amit megtettek. Megették az oroszországi nőt. Szakértők szerint nincs ebben semmi különös. 

A rendőrséget a nő egyik alkalmazottja riasztotta, mert nem tudta elérni főnökét. A rendőrök találtak rá a maradványaira az éhes macskáktól körülvéve. A holttestet megvizsgálva a hatóság az feltételezi, hogy a tenyésztő két héttel korábban halt meg, mint amikor rátaláltak.

Maine Coon
Maine Coon

A 20 macskáról kiderült, nem oltottták be őket, nem voltak dokumentumaik, és azt a a benyomást keltették, hogy állatorvos soha nem látta őket - írja a heute.at A Maine Coon macskák méretükről ismertek, háromszor akkorák, mint egy házimacska. Világszerte előkelő helyet foglalnak el a házimacskák népszerűségi listáján. 400- 1500 dollárt ér egy-egy példányuk. 

Több szakértő szerint is nincs abban semmi különös, hogy a macskák rávetették magukat az elhalt gazdájukra. Éhesek voltak. Évek óta keringenek a történetek arról, hogy egyedül élő embereket megesznek éhes macskáik, miután meghaltak. Tanulmányok kimutatták, hogy az otthon elhunyt macskatulajdonosokkal szemben fennáll annak a veszélye, hogy megeszik őket éhes, egykori házikedvenceik. A tudósok egyszer megdöbbentő felfedezéssel szembesültek, két macska betört egy Coloradoi kutatóközpontba, hogy bomló holttestekből „lakmározzon”. 

(Fotó: wikipedia)

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés