Hirdetés

Macskája plüss mását simogatta meg a férfi: a cica reakciója letarolja a netet - Videó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Egyetlen videóval lett világhírű a nashville-i cica, aki forgó kamera előtt mutatta meg, mit gondol arról, ha elhanyagolják. Vagy inkább hűtlenek lesznek hozzá.

Több mint tízmillióan látták már azt a felvételt, amit egy vörös házimacska gazdája töltött fel a TikTokra. Abram Engel gonosz tervet eszelt ki, hogy megtudja, ki is valójában a négylábú, akit évek óta hűségesen ellát: etet, simogat, kényeztet, amikor csak teheti. Az ördögi terv nem mindennapi végeredményt hozott: Kurt nem bírt az ösztöneivel és megmutatta a valós énjét. Nos, ehhez a gazdinak csak egy plüssmacskára volt szüksége, ami épp olyan méretű és színű, mint Kurt.

Abram látványosan, a cica szeme láttára kezdte el simogatni az “álmacskát”, Kurt pedig látványosan nyugodtnak tűnt, miközben mindezt végignézte. Aztán amikor a gazdi elköszönt és eltűnt a lépcső alján, hamar kiderült, képtelen a dühének gátat szabni.

A házimacska azonnal rátámadt a trónbitorló plüssre, gyakorlatilag földhöz is vágta. A felvétel már több mint egymillió like-ot is kapott és bebizonyította a kutatók korábbi állítását: a macskák igenis tudnak féltékenyek lenni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés