Hirdetés

Jól teszi, ha hallgat erre a macskára: a jövőbelátó állat megjósolta, melyik csapat nyeri meg az EB-t

Nap Híre portré Nap Híre

A Daily Star újságírója megkérdezte a jövőbelátó macskáját, melyik csapat fogja megnyerni az Európa Bajnokságot.  

Vasárnap véget ér az Európa Bajnokság, ugyanis Anglia megütközik Spanyolországgal, és kiderül, ki nyeri a bajnokságot. Sokan azonban nem bírják kivárni a meccset, és különféle módszerekkel próbálják előre megjósolni a kimenetelt. Most egy igen különös jóslás került fel az internetre – írja a Bors

A DailyStar újságírója a macskája segítségét vette igénybe, hogy megjósolja a vasárnapi eredményt. Mivel az állat jóslatai már korábban is valóra váltak, éppen ezért tömegek voltak kíváncsiak arra, hogy most mit fog mondani. A gazdája tehát vett két cicatálat, és az egyikre azt írta: ENG, a másikra pedig, hogy SPA. Ezután mindkét tálat megtöltötte a kedvenc csemegéjével. A macska néhány percig csak szimatolgatta a tálakat, majd elsétált. 

Hamarosan azonban visszatért, és hirtelen arccal előre ugrott az ENG feliratú tálkába, s még a mancsát is bele helyezte. Ilyen korábban soha nem csinált. A macska gazdája ebből azt a következtetést vonta le, hogy Anglia történelmi diadalt arathat, és váratlan meglepetésekkel és fordulatokkal lesz tele a meccs, de végül a szigetország győz. 

A videót ide kattintva lehet megteinteni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés