Hirdetés

Rendkívüli: Megtalálták az autót, amivel elgázolták az idős férfit az M0-áson

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a külföldi elkövető ellen.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, vasárnap este borzalmas tragédia történt az M0-ás autóúton, Törökbálint közelében, amikor egy ismeretlen autós elgázolt egy, az úton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

Lapunk azt is megírta, hogy az eset után legalább 20 percig senki sem állította meg a forgalmat, így az idős férfi testén autók tucatjai hajtottak át, a helyszínelők fél kilométer hosszan találtak emberi maradványokat az úttesten. A rendőrök ezeket az autósokat is keresik.

Fotó: police.hu

A tragédiáról újabb hírek érkeztek, a rendőrök közlése szerint kedd reggel Diósdon, az Arany János utcában találták meg a roncsolódott kisbuszt. Az elmúlt bő egy nap leforgása alatt kiderítették, a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban, az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek és távoztak a helyszínről.

A baleset vizsgálatán túl az érdi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt is nyomoznak, tovább keresik a sofőrt és két utasát, egyben kérik, ha valaki a balesetről érdemleges információval rendelkezik, esetleg a helyszínen járt/elhaladt amikor a szerencsétlenség történt, az jelentkezzen a 112-es segélyhívón - írják a police.hu oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés