Hirdetés

Elszabadult a pokol, ablakból lőtt a járókelőkre és a rendőrökre egy férfi Pozsonyban

Nap Híre portré Nap Híre

A rendőrök lelőtték az őrjöngő férfit. 

Kitört a pánik csütörtök hajnalban Pozsonyban, miután egy lakótelepen egy ház ablakából lövöldözni kezdett egy férfi. Az ámokfutó négy embert, köztük egy rendőrt is megsebesített. 

A noviny.sk hírportál szemtanúkra hivatkozva arról számolt be, hogy az ablakból kezdett lövöldözni a szlovák főváros Dúbravka városrészében, majd az utcára rohant, és tovább lövöldözött. A férfi ezután visszament a lakásába, ahonnét később egy robbanás zaja hallatszott, majd az elkövető késsel a kezében kirohant a lakásból, és a lépcsőházban a közben már a helyszínre érkező rendőrökre támadt, akik azt követően lelőtték. A lövöldöző a helyszínen meghalt - közölte az MTI. 

Az incidensben négyen sebesültek meg, köztük egy rendőr. A TASR szlovák közszolgálati hírügynökség jelentése szerint őket a pozsonyi egyetemi kórházban lőtt sebekkel, egyiküket késszúrás okozta sebesülés miatt is el kellett látni. Kettőnél műtéti beavatkozásra is szükség volt. A rendőrség közlése szerint a férfi tettének oka egyelőre ismeretlen, az eset körülményeit egyelőre vizsgálják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés