Hirdetés

Nyugdíjasháború Apostagon: lelőtte 77 éves szomszédját a 79 éves férfi

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Légpuskával karon lőtte egy 79 éves férfi a szomszédban lakó 77 éves nőt a Bács-Kiskun Vármegyei Apostagon. Ráadásul nem a légpuska volt az egyetlen fegyver, amit a támadónál találtak a rendőrök.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint az idős nőnek egy lőszer fúródott a karjába, ezért kórházba szállították, ahol műtéti úton tudták csak eltávolítani a "golyót". A nő ráadásul csupán az utcát gyomlálta, amikor haragosa rálőtt.

A kunszentmiklósi rendőrök kiderítették, hogy évek óta rosszban voltak a szomszédok és nem is beszéltek egymással. Azonban a férfi élettársa is konfliktusba keveredett a szomszédasszonnyal, és ezért döntött úgy, hogy ily módon védi meg partnerét - olvasható a police.hu oldalon.

A rendőrök házkutatást tartottak az idős férfinél és ennek során a légpuska mellett egy piszolyt is találtak, illetve 300 lőszert. Ezeket ráadásul engedély nélkül tartotta magánál a gyanúsított. A férfinek így súlyos testi sértés mellett lőfegyverrel- és lőszerrel való visszaélés miatt is felelnie kell a hatóságok előtt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés