Hirdetés

A nagy Louis Vuitton-rablás rejtélye: még nincs vége a történetnek

Nap Híre portré Nap Híre

Két embert már elfogtak, de lehetnek még társaik.

Fotó: Police.hu

Hétfő hajnalra egy 56 éves montenegrói és egy 56 éves horvát férfi autóval tolattak az Andrássy úti Louis Vuitton márkabolt kirakatába. A rendőrség hét eleji tájékoztatása szerint táskákat, napszemüvegeket és öveket loptak el, több mint 10 millió forint értékben. A lopott tárgyak nagy részét a rendőrök megtalálták és lefoglalták. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztálya ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást. Az aprólékos adatgyűjtés eredményeként 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket

A BRFK pénteki reggeli tájékoztatása szerint azonban ezzel még nem ért véget a hajtóvadászat a betörők után, ugyanis még legalább két személy lehetett a társuk a francia luxusmárka kifosztása alatt.

Mindkét férfit jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és vették őrizetbe, letartóztatásukat az ügyészség indítványozta, a bíróság pedig elrendelte. A gyanúsítottak társait jelenleg is keresi a rendőrség, írják a közleményükben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés