Hirdetés

Megártott a sok izgalom az egészségének: szívrohamot kapott a lottónyertes

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az 56 éves ingatlanközvetítő szakember nem hitt a szemének, amikor megtudta, hogy elképesztő összeget nyert a lottón. Andreas Ellerman markát átszámítva több mint 20 millió forint ütötte. Azonban élete legszerencsésebb napjából egészen hamar a legszerencsétlenebb lett.

A hamburgi férfinek be kellett sétálnia a helyi szerencsejáték vállalat központjába, hogy átvehesse a nyereményét, ami meg is történt, ám hazafelé hirtelen rosszul lett. Az őt elkísérő barátjának panaszkodott a tüneteiről: szorítani kezdett a hasa, szédült és kapkodta a levegőt. Azonban hallani sem akart arról, hogy kórházba menjen, de a barátja ragaszkodott hozzá, ami jó döntésnek bizonyult.

Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy Ellermannak azonnali segítségre van szüksége, mivel szívrohamot kapott, ami 24 órán belül a halálához vezetett volna. A lottónyertes szívét elektrosokkal állították meg, hogy ezt követően ismét normális ritmusban tudjon verni - írja a Bors.

Andreas Ellerman még mindig a helyi kórházban lábadozik, és gyógyszereket kell szednie. Az orvosai előírták neki az életmódváltást is. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés