Hirdetés

Tragikus részletek a hajléktalanból lett lottómilliomos haláláról

Nap Híre portré Nap Híre

A sokkoló diagnózis után alig néhány héttel életét vesztette a győri lottónyertes. Esélye sem volt a túlélésre.

Májdaganattal diagnosztizálták a lottómilliomosként ismertté vált Andraschek László szervezetében. Azonban a férfinek esélye sem volt a túlélésre, a felesége elmondása szerint alig néhány hét alatt elvitte a férjét a betegség.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Andraschek Anikó a Telexnek elárulta, hogy a férje búcsúztatóját már meg is tartották, ám alig 30-an voltak jelen rajta, de mint mondta, nem is bánja, mert már nincsenek mellettük sokan.

A lap felidézte, hogy a házaspár 2013-ban nyert egy lottószelvénnyel, méghozzá 636 millió forintot. Akkor a hajléktalanság küszöbén álltak, azonban a nyereménynek köszönhetően nemcsak a saját, hanem a gyermekeik életét is támogatni tudták. Ingatlanokat vásároltak, emellett pedig egy kávézót nyitottak, bár ez veszteségesnek bizonyult, így azt végül bezárták.

Anikó a pánikbetegsége miatt nem mer utazni, de minden álma volt, hogy megmártózhasson a tengerben. Ennek orvoslására a férje tengervízzel töltette fel a család medencéjét, amiben mostanában is még meg-megmártózik. A nő életét sem kímélte egy betegsége, már harmadik éve kénytelen dialízisre járni, és már a transzplantációs listára is felkerült.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés