Hirdetés

Szinte hihetetlen, a kisbabájával járt lopni egy fiatal nő

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 22 éves bogácsi nővel szemben.

Kiderült ugyanis, hogy a fiatal nő tavaly augusztusban rendszeresen visszajárt egy mezőkövesdi üzletbe, ahonnan ruhaneműket, illatszereket, élelmiszereket lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár meghaladta a 150 ezer forintot - olvasható a police.hu oldalon.

A közleményben kiemelték, hogy a 22 éves édesanya minden alkalommal az alig pár hónapos gyermekével a kezében lopott, ami nem tűnt fel kezdetben az üzlet eladóinak. A nő azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy olyan korábban eltulajdonított ruhaneműket próbált becserélni az üzletben, amiről az alkalmazottak úgy tudták, hogy azokat még nem is adták el.

Az elkövető, kihallgatása során tettére nem tudott magyarázatot adni, elmondása szerint jól kereső férje mellett nem volt rászorulva arra, hogy lopjon. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés