Hirdetés

Haja és foga sincs már: videóra vették a hajléktalanná vált egykori szupermodellt

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Néhány éve rendre a címlapokon virít az az egykori szupermodell, aki anno a Baywatch sztárjának felesége is volt. A hajléktalanná lett nőről most videó készült - megnevezte, ki miatt lett nincstelen.

Fitnesz-modellként lett világszerte ismert, pláne azok után, hogy összejött a legendás sorozat, a Baywatch egykori Hobie-jával. Loni Willison 2014-ben vált el a sztártól, akit korábban egyébként drogügyei miatt írtak ki a sorozatból. Az egykori modell ezt követően évekre eltűnt, majd néhány éve az utcán tűnt fel: hajléktalan és drogfüggő lett. Azóta rendre jelennek meg róla képek, a haja kihullott, sok fogát is elvesztette, egy nagy bevásárlókocsit tol általában, amiben az egész élete benne van. Pedig egykor milliókat keresett, és olyan magazinokban szerepelt, mint a "Glam Fit", a "Flavour" és a "Iron Man".

Loni öt éve tűnt fel először az utcán, már akkor is egy kocsit tolt, és a konténerekben kotorászott élelem után. Az egész világot sokkolta a története, mint ahogyan egy most megjelent felvétel is. Egy youtuber bukkant rá az utcán az egykori szupermodellre, és legnagyobb meglepetésére betekintést engedett az életébe is. Sőt, most először meg is nevezte azt, aki miatt szerinte nincstelen lett - Loni szerint a felelős pedig nem más, mint az egykori Hobie, azaz Jeremy Jackson. Amikor az influenszer megkérdezte tőle, hogy hol romlott el az élete, Loni így válaszolt: "A volt férjem. Házasság. Legalább elváltam" - mondta, majd hozzátette: "Mindent elrendezett, hogy ezt tegye velem".

Videó:

A pár válása viharosra sikerült. A nő akkor azt állította, párja meg akarta fojtani őt. Aztán drogos lett, s az utcán kezdett el élni. A metanfetamin, vagy ismertebb nevén a kristály nevű drog miatt hullottak ki a fogai, az eltört ujjait nem tudta kezeltetni, így görbék maradtak az összeforrás után. "Valaki eltörte őket" - mondta ezzel kapcsolatban Loni. Azt is mondja, az elektromosságra érzékeny, ezért nem tud hajléktalanszállón lakni. "Azt hiszem, mivel érzem az elektromosságot, más dolgokat is érzek, például bizonyos vegyi anyagokat, akkumulátorokat vagy biztosítékokat, vezetékeket, különböző fémeket. Szóval szerintem a testem valójában kiszűri ezeket a dolgokat" - magyarázta.

Volt férje, Jeremy Jackson is küzdött drogproblémákkal, szteroid- és alkoholfüggőséggel. Sőt, 2017-ben börtönbe is került, miután Los Angelesben késsel támadt rá egy nőre. Sosem reagált a Lonival kapcsolatos kérdésekre, egy Instagram bejegyzés alatt viszont egy kommenten már elárulta, mit gondol: "Ha megvan az akarat, megvan az út!" - írta.

Címlapfotó: Youtube/x17onlineVideo

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés