Hirdetés

Rejtélyes betegség döntötte ágynak a népszerű magyar énekesnőt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lola a közösségi oldalán tudatta a rajongóival, hogy csúnyán megbetegedett és jelenleg is otthon pihen, mivel durván leterítette egy rejtélyes betegség a lábáról.

A népszerű énekesnő-műsorvezető lázas, ráadásul öt mondatot sem képes elmondani egy levegővel. A háziorvosa megvizsgálta, és sok pihenést javasolt neki, illetve beutalókat is kapott a kórházba, hogy rendesen kivizsgálják - írja a Bors.

Rengeteget pihenek, mert nem szeretnék semmi erősebb gyógyszert bevenni, ezért inkább itthon maradok és kipihenem a betegséget. Bár megesz a fene a semmit tevés miatt, de most ez kell a gyógyuláshoz. A barátaim mondták is, hogy legalább most igazán feltöltődöm

- mesélte a lapnak Lola, aki azt is elárulta, hogy nincs hozzászokva a pihenéshez, nagyon szereti a munkáját és nem szokott tétlenkedni, inkább elmegy a kutyájával sétálni vagy edzeni. Azonban ezt most nem teheti meg. Ugyanakkor szerencsére a nehézségben sem maradt egyedül, mert a közeli barátai és szomszédai mindenben segítenek neki.

A szomszédok is nagyon kedvesek, leviszik a kutyát sétálni. Nagyon jó érzés, hogy ennyien mellettem vannak és segítenek ilyen kiszolgáltatott helyzetben

- tette hozzá az énekesnő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés