Hirdetés

L. L. Juniornak elege lett, fogytán a türelme

Nap Híre portré Nap Híre

Szeptemberben folytatódik L.L. Juniorék válópere, ahol több tanút is meghallgatna a bíróság. Kingának az édesapját, míg Juniornak az édesanyját kellene magával vinnie.

A zenész most a Tények Plusznak adott interjújában elmondta, hogy ez nem hiányzik senkinek. Kitért arra is, hogy Kinga édesapja, Körtvélyessy Zsolt jelenleg is kórházban van a betegsége miatt, és saját, idős édesanyját sem szeretné kitenni ennek az egésznek. Junior szerint arra törekednek, hogy még ebben a hónapban megállapodás szülessen Kinga és közte - szúrta ki a Blikk.

"Mi egyességre törekszünk Kingával. Szeptember 12-én lesz a válóper, ahova be vannak hívva tanúk... Hát, attól mentsen mindenkit az Isten! A szüleink be vannak hívva. Mi ezt a fajta sárdobálást nem szeretnénk, legalábbis én nem. Lehet, hogy a másik oldalon edzetten várják ezt, de szerintem senkinek nem tesz jót, a gyereknek semmiképp. És ezt érzi a kislány. Ezért is szeretnénk még ebben a hónapban megállapodni, ha a másik fél is hajlandó lesz rá. Idős szüleink vannak, Kinga apukája is most kórházban van... Meg szeretnénk kímélni őket is. Ez jelenleg az idegek játéka, ami folyik egy éve közöttünk Kingával, és nagyon véges a türelmem, de az övé is. A gyerek miatt is ez lenne a legjobb”

- fogalmazott Junior. 

Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, a házaspár nem tudott megegyezni abban, hogy ki mennyi időt töltsön a kislányukkal, ezért a bíróságon próbálták kiharcolni maguknak a felügyeleti jogot. Arról is beszámoltunk, hogy volt olyan tárgyalás, ahol botrányos üvöltözésbe csapott át a vita. Lapunk azt is megírta, hogy  július utolsó hetében határozatot hozott a másodfokú bíróság L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga gyermekelhelyezési perében. A bíróság az asszony javára ítélt, de Junior ezután is tarthatja a kapcsolatot a gyermekével.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés