Hirdetés

Ez durva lesz! Sztárügyvédekkel megy egymásnak L.L. Junior és felesége

Nap Híre portré Nap Híre

Beadta a válókeresetet a bíróságra Körtvélyessy Kinga, L.L. Junior felesége. Nem lesz egyszerű a folyamat, ugyanis tetemes vagyonról kell megállapodniuk a feleknek.

Bár már hónapok óta külön él egymástól L.L. Junior és a felesége, Körtvélyessy Kinga, papíron még mindig házasok. A válókereset azonban már a bíróságon van, januárban lesz az első tárgyalási nap - írja a Metropol.

Kislányuk, Lili elhelyezésével kapcsolatban nincs vita a felek között, édesanyjával lesz elsősorban, édesapjával pedig akkor, ha nem kell munka, koncert miatt utaznia.

A vagyon viszont más kérdés, itt már nem biztos, hogy könnyű menet lesz a megegyezés. Azt nem tudni, pontosan milyen összegekről lehet szó. Ami biztos, hogy az énekes még tavasszal akarta meghirdetni 335 millió forint értékben törökbálinti ingatlanát, ám vevő híján visszalépett. A másik biztos pont pedig, hogy sztárügyvédekkel feszülnek egymásnak.

L.L. Juniort a híres dr. Mester Csaba, és a pletykák szerint a háttérből dr. Landes Judit válóperes sztárügyvéd képviseli. Körtvélyessy Kinga jogi képviselője pedig dr. Hyross Virág lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés