Hirdetés

L.L. Junior hazatért: először jelent meg a nyilvánosság előtt a fiatal szerelmével

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, L.L. Junior az elmúlt heteket Dominikán töltötte fiatal szerelmével, Dárdai Blankával. A zenész még a válóperének tárgyalása miatt sem hagyta ott a Karib-tengert. Most azonban hazatértek, ráadásul L.L. Junior először jelent meg nyilvános eseményen a párjával.

A Blikk számolt be róla, hogy L.L. Junior a 18 évvvel fiatalabb kedvesével, Dárdai Blankával érkezett a GLAMOUR Women of the Year gálaestjén. A népszerű zenész a lapnak azt is elárulta, miért pont ezen az eseményen jelentek meg először egy párként. 

"Ez az első nyilvános megjelenésünk közösen. Azért döntöttünk a Glamour-gála mellett, mert Blanka jelölt a legjobb énekesnő kategóriában, és szeretném támogatni, szeretnék mellette lenni" - mondta L.L. Junior.

A 18 évvel fiatalabb szerelme pedig azt is elárulta, hogy egyelőre nem tudják, hogy szeretnének-e visszamenni Dominikára, vagy sem. Mint mondta, egyelőre biztos, hogy itthon maradnak, de jövőre könnyen lehet, hogy ismét ellátogatnak a Karib-tengerre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés