Hirdetés

Újabb hírek jöttek Szoboszlai új klubjáról, nagy a mozgolódás

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Sűrű napokat él a Liverpool FC: csillagászati összegért szerződtették le a magyar sztárfocistát, egy ember viszont távozik.

A klubtól távozó Roberto Firmino a szaúdi al-Ahli labdarúgócsapatához igazolt. A 31 éves brazil játékos szerződése lejárt, így ingyen szerződött az ázsiai egyesülethez - írja az MTI.

Roberto Firmino a Premier League-ben, a Liverpool Southampton elleni meccsén
Roberto Firmino a Premier League-ben, a Liverpool Southampton elleni meccsén Fotó: Reuters

Firminónak - aki 2015-ben igazolt a Liverpoolhoz, amellyel Bajnokok Ligáját, FA Kupát és bajnoki címet is nyert - többek között csapattársa lesz a kapus Edouard Mendy, aki a Chelsea-nél eltöltött három idény után szintén elhagyta a Premier League-et.

Az utóbbi időben több sztárjátékos is a szaúdi ligába szerződött, köztük volt Christiano Ronaldo, Karim Benzema, valamint N'Golo Kanté és Ruben Neves is.

Liverpoolon a magyarok szeme

Hivatkozás másolása

Ám a Liverpool nem a távozások miatt került a magyarok figyelmének középpontjába: miután átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, a napokban Szoboszlai Dominik hivatalosan is a klub játékosa lett

A fiatal focista a 8-as mezszámot kapta - nem véletlenül. A magyar válogatott 22 éves csapatkapitánya 5 éves szerződést kötött a Liverpoollal, amely 70 millió eurót fizetett a játékjogaiért az RB Leipzig csapatának, ahol Szoboszlai az elmúlt két idényt töltötte. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés