Hirdetés

Dúl a háború a Lidl és az Aldi között - megrohanták őket a magyarok

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Őrületes karácsonyi akciókkal várják a vásárlókat a hazai szupermarketek, így nem is csoda, ha a vásárlók megrohamozzák a boltoka. Bár a legnagyobb boltláncok már október óta árulják a tematikus karácsonyi termékeket, de mégis úgy tűnik, hogy napról napra egyre több a termék a polcokon.

Egyáltalán nem csodákozunk, hogy háború dúl a Lidl és az Aldi között, ugyanis jobbnál jobb ajánlatokkal próbálják becsalogatni a vásárlókat. A Lidl eheti újságjában napelemes LED-fényfűzért reklámoznak, méghozzá akciós, 4999 forintos áron. Emellett az a 4 és 6 darabos ajándéktasakokat is beszerezhetjük az üzletben, mindössze 999 forintért. A karácsoni utcai dekorációkért is nagy harc folyik a boltban, ugyanis alig 6 ezer forintba kerülnek - írja a Pénzcentrum.

Az Aldi is remek akciókkal készült a héten, ugyanis az elektromos kandallót 34 999 forint helyett most 17 999 forintért lehet beszerezni náluk, amiért szó szerint megrohamozták az üzletet. A LED-es világításokat a Lidl-hez hasonló áron, 5499 forintért árulják.

De nemcsak az Aldi és a Lidl próbálja becsalogatni a vásárlókat az infláció idején a remek akciókkal, hanem a Tesco, a Spar és az Auchan is. Az biztos, hogy mindegyik bolthálózatban rengeteg karácsonyi kiegészítőt találhatunk, így biztos mindenki be tudja szerezni a legjobb termékeket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés