Hirdetés

Káosz és felfordulás: nehéz lesz a közlekedés a hétvégén Budapesten

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Spar Budapest maraton rajtja és célja is a XI. kerületi Pázmány Péter sétányon lesz, amit az előkészítő munkálatok miatt már pénteken lezártak. A verseny útvonala miatt több közösségi közlekedési járat forgalmai is módosulni fog szombaton, illetve vasárnap is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK honlapján kiemelte, október 8-án, szombat délelőtt a budai alsó és felső rakpartokon, október 9-én, vasárnap délelőtt és kora délután pedig a Duna mentén a Rákóczi híd és az Árpád híd között korlátozzák részlegesen vagy teljesen a forgalmat. 

A Szabadság hidat vasárnap várhatóan 9 óra 30 perctől a kora délutáni órákig lezárják a közúti forgalom elől, emellett a Margit hídon és az Árpád hídon is sávlezárásra kell számítani. Kiemelték: a rajt és a cél a XI. kerületi Pázmány Péter sétányon lesz, amit az előkészítő munkák miatt már október 7-én, pénteken lezártak.

A lezárásokkal és korlátozásokkal kapcsolatban, illetve a járatok megváltozott útvonaláról ide kattintva olvashatnak bővebben a Budapesti Közlekedési Központ honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés