Hirdetés

Igen, ez itt Lewis Hamilton, és igen, így öltözött fel

Nap Híre portré Nap Híre

Lewis Hamilton döbbenetes szettben jelent meg a Coachella fesztiválon.

A sztárok minden évben próbálják felülmúlni a furábbnál furább szetteket. Lewis Hamilton kinézetén azonban mindenki meglepődött a Coachella fesztiválon: A Formula-1-es világbajnok ugyanis igencsak lazára vette az öltözetet. 

Hamilton Fendi kaftánban, egy kopott szegélyű farmerben és egy pár Timberland bakancsban élvezte a Palm Springs-i időjárást. Cipőválasztás meglehetősen furcsa, hiszen az időjárás egyáltalán nem indokolta ezt a bakancsot, ám meglehet, hogy pont ezzel fog a pilóta elindítani egy új trendet a fesztiválszezon közeledtével - írja az instylemen.hu.

Egyébként a Timberland bakancs nem egy új keletű dolog, hiszen ez az eredetileg a New England-i építőmunkások számára tervezett és készített, teve színű lábbeli az 1973-as megjelenése óta egy szezon erejéig se került ki a trendek körforgásából.

Ennek ellenére a nyári fesztiválszezonban viszonylag kevesen döntenek úgy, hogy egy ilyen cipőben vetik bele magukat a koncertek és a bulizás önfeledt hangulatába, de lehet, hogy most Hamilton minden megváltoztat. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés