Horrorsérülést szenvedett egy biciklis, össze volt zavrodva utána

  • Sport
Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

A kulcscsontja három darabra tört és a fejét is megütötte a pályakerékpáros világbajnok Letizia Paternoster, aki szombaton a kieséses számban bukott a müncheni multisport Európa-bajnokságon.

A verseny korai szakaszában már történt egy bukás, majd röviddel az újraindulást követően került földre a 23 éves olasz kerékpáros, akire rá is estek. Paternostert közel húsz percig ponyvákkal takarva a pálya szélén ápolták, majd hordágyon vitték le a nézők bíztató tapsa közepette.

Helyszíni beszámolók szerint végig eszméleténél volt, ám össze volt zavarodva. Kórházba szállították, innen tett közzé egy képet a közösségi médiában vasárnap reggel, amelyben tudatta, a kulcscsontja három darabra tört, és a fejét is beverte, ám megpróbál mosolyogni és már a következő céljain töri a fejét.

Paternoster nem maradt érem nélkül a kontinensviadalon, ugyanis pénteken tagja volt az üldözéses csapatversenyben másodikként zárt olasz négyesnek.

Cimkék:
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet