Hirdetés

Lemondta a versenyt Korok Fatima: orvoshoz vitték

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“A testem jelzett egy ideje” - írta bejegyzésében a szabadtüdős merülés magyar világrekordere - a Naphire.hu kérdéseire az édesanyjától érkezett válasz.

Néhány hete egy emberként ünnepelte az ország, sőt, sokan most ismerték csak meg Korok Fatima nevét. A gyönyörű magyar lány egyetlen levegővétellel merült 102 méteres mélységbe, s ezzel új világrekordot állított fel. A Naphire.hu-nak korábban azt is elárulta, csak szeptemberben tér majd haza, hiszen vannak még versenyei, ami alapján megvédheti majd összetett elsőségét a világversenyen. A hétvégén azonban váratlan hírt közölt a közösségi oldalán. Sérülések és egy betegség keresztülhúzta a számításait.

“Nehéz elfogadni a mélypontokat a magasságok után, miután minden nehézség ellenére valami hihetetlen dolgot elértem és annyi szeretetet és figyelmet kaptam. A testem jelzett egy ideje, hogy pihenjek, és végre hallgatok rá” - írta angolul az Instagramjára.

A Naphire.hu emailben kereste meg Fatimát, hogy megtudjuk, mi történt vele - meglepetésünkre az édesanyja válaszolt a megkeresésünkre. “Fatima csak az előversenyt mondta le betegsége miatt. Reméljük a 20-án kezdődő VB-re jól lesz, de az biztos hogy, a betegség gyengíti a teljesítményt. De Fatima nem adja fel képviselni akarja Magyarországot a CMAS VB-n, viszont tudja az egészség a legfontosabb. Roatanon volt orvosnál antibiotikumot írtak fel  neki és gyulladáscsökkentőt, most pihen regenerálódik” - írta a büszke édesanya.

Mielőbbi gyógyulást, Fatima!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés