Hirdetés

Itt vannak a részletek: így segíthet Lehoczki Lászlónak, Magyarország hősének

Nap Híre portré Nap Híre

Mutatjuk, hogyan lehet segíteni.

Lehoczki László, a Spider Mentőcsoport vezetőjének felesége Facebookon tett közzé egy felhívást, melyben irányított véradásra kérte a férje követőit - írja a Magyar Nemzet.

"A Központi Vérellátó megelőlegezte Lacinak a vért, így már a tegnapi napon elkezdődött robolálása. Ma reggel hívott a Debreceni Klinika főorvosnője, hogy a labor értékei elkezdtek a normális értékek felé haladni, azaz elkezdett folyamatosan javulni az állapota. Nem lehetünk eléggé hálásak azoknak, akik elmennek vért adni Lacinak, hiszen még szükség van rá, és nagyon hálásak vagyunk a Debreceni Klinika összes orvosának és dolgozójának a fantasztikus ellátásért és gondoskodásért!"

- olvasható a feleség üzenete. Az irányított véradásra azonban továbbra is szükség van. Vért adni bárki tud, aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves, de még nem töltötte be a 65. életévét, valamint a testsúlya meghaladja az ötven kilót. Első véradók esetében a felső korhatár hatvan év. A véradáshoz személyi igazolvány és tajkártya szükséges. Bármilyen vércsoport megfelelő, hiszen azt becserélik a megfelelőre.

Az irányított véradáshoz szükséges adatok:

  • Lehoczki-Spider László
  • Szül.: 1958. 08. 16.
  • Taj: 104 901 988
  • Ellátó intézmény: Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika C Épület
  • Vércsoport: 0 Rh-negatív

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés