Hirdetés

Lehet, hogy Putyin meghalt, de a bal lábfeje még mozog, ráadásul elég furcsán - Videó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Kim Dzsong Un négy év után hagyta el a hazáját, és az orosz Távol-Keletig meg sem állt. Találkozóján az orosz elnökkel rejtélyes videó készült.

Észak-Korea és Oroszország vezetőinek találkozóját az egész világ odafigyelt, sőt, azóta az is kiderült, lesz folytatása. Kim Dzsong Un, miután az orosz Távol-Keleten találkozott Vlagyimir Putyinnal, meghívta az orosz elnököt a hazájába. Az orosz elnök pedig örömmel mondott igent. "Tovább akarjuk fejleszteni a kapcsolatokat, mindig is támogattuk Putyin és az orosz kormány döntéseit. Remélem, mindig együtt leszünk az imperializmus elleni küzdelemben és a szuverén állam építésében" - hangoztatta Kim a találkozásuk nyilvános részén kamerák előtt. Most pedig épp egy ilyen felvétel miatt téma ismét a két vezető találkozása: Vlagyimir Putyin bal lába ismét önálló életre kelt. Mint már korábban is néhányszor.

Épp tegnap számoltunk be https://naphire.hu/cikk/putyin-halal-azsia-ellenseg arról, hogy Vlagyimir Putyin már több ízben meghalt, de ha nem, ősszel biztosan megteszi. Nos, ha az orosz elnök halott is, a bal lábfeje minden bizonnyal él és mozog – de legalábbis mozog.

A találkozón készült felvételen jól látszik: Vlagyimir Putyin bal lába időnként megemelkedett a földről, miközben a sarka lent maradt. Szép lassan leírt egy kört a levegőben, miközben a térde befelé csuklott. Az orosz elnök később kényelembe helyezte magát, ám a lába újra eljátszotta a korábban látottakat. Nem először a karrierje során. A felvétel most futótűzként terjed a közösségi oldalakon és tovább erősíti azokat a pletykákat, amelyek szerint az orosz elnök komoly egészségügyi problémákkal küzd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés