Hirdetés

Rendkívüli bejelentést tesz a kormány

Garai Kitti portré Garai Kitti

Minden magyart érintő bejelentéseket tesz ma a kormány. A Kormányzati Tájékoztató Központ kedden közölte, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szerda délelőtt Kormányinfót tartanak, ahol fontos intézkedésekről fogják tájékoztatni a lakosságot. A Kormányinfón a legújabb árstopos termékeket is ismertethetik. 

Navracsics Tibor, területfejlesztési miniszter az ATV-ben kedd reggel azt mondta Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársának kérdésére: nagy valószínűséggel döntés születik a szerdai kormányülésen az újabb árstopokról. Minden jel arra utal, hogy rendkívüli bejelentést tesz a kormány a mai napon. Arra a felvetésre, hogy a tojás kaphat-e ársapkát, úgy fogalmazott, nem ő az előterjesztő, azok a kollégái fognak erről dönteni, akik ehhez jobban értenek. 

A Naphíre korábban arról is beszámolt, hogy Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter már beszélt arról, hogy mely termékekre kerülhet rá az ársapka. "Olyan termékekről lehet szó, amelyek drágulása 40 százalék felett van, és itthon is előállíthatók" - mondta a miniszter.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés