Hirdetés

Lebukott Putyin? Azt állítják, dublőr jelenik meg helyette a nyilvánosság előtt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Vlagyimir Putyinról az utóbbi időben többször is felröppentek olyan hírek, miszerint súlyos betegségben szenved. Ahogy azt korábban a Naphíre is megírta, egy héttel ezelőtt az orosz elnökről kikerült az internetre egy sokatmondó videó, ahol az látszik, hogy a jobb kezét már fel sem tudja emelni. 

Egyes hírforrások szerint az orosz elnöknek azt javasolták az orvosai, hogy ne vállaljon hosszú ideig tartó nyilvános szerepléseket, sőt olyan híresztelések is szárnyra kaptak, hogy egy katonai vezető előtt összeesett. 

De arról is pletykáltak az elmúlt időszakban, hogy Putyinnál rákot diagnosztizáltak, illetve a Parkinson-kór is felmerült már. 

Az ukrán katonai hírszerzés vezetője, Kirjrilo Budanov azt állítja, hogy az orosz vezető az utóbbi időben többször is dublőröket használt nyilvános megjelenései során, hogy ne derüljenek ki egészségügyi problémái. 

Budanov úgy véli, erre a legjobb bizonyíték az, ha megnézünk Putyinról egy mostanában készült felvételt. Ugyanis ezeken jól látszik, hogy a vezető füle nem ott van és nem olyan, mint a korábbi fotókon és videókon. 

"A fülei teljesen máshogy festenek, mint anno. Márpedig az ember füle olyan, mint egy ujjlenyomat, mindenkié egyedi és utánozhatatlan” – állítja az ukrán férfi, aki szerint beszédes az is, hogy Putyin dublőreinek egészen mások a szokásaik, más a modoruk, a járásuk, olykor még a magasságuk is. Budanov szerint Putyin most lebukott, hogy nem ő jelenik meg az eseményeken - írta a Femcafe.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés