Hirdetés

Készüljön fel, leállás lesz ma ennél a hazai banknál

Nap Híre portré Nap Híre

A K&H Bank hivatalos weboldalán tájékoztatta az ügyfeleit arról, hogy  2024. március 13-án 22:00 órától holnap 2:00 óráig előre tervezett karbantartási munkálatok miatt bizonyos szolgáltatásaikban szünetelést, lassulást tapasztalhatnak.

Közölték azt is, hogy a közeljövőben még 2024. március 17-én 2:00 és 5:00 óra között, valamint március 19-én 22:00 órától március 20-án 2:00 óráig számíthatunk majd hasonló szolgáltatás kimaradásra - írja a Dívány.

A mai és a március 19-i, üzemszünetnek minősülő szolgáltatáskiesés a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, valamint K&H Electra szolgáltatásait, illetve az ezeken elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásait, a kh.hu weboldalt és annak aloldalait érinti majd. A március 17-i leállás a bankkártyával vagy hitelkártyával történő internetes vásárlásokhoz kapcsolódó internetes biztonsági kód (3D Secure) szolgáltatásra vonatkozik majd.

A bank arról is értesítette az ügyfeleit a honlapján megjelent tájékoztatóban, hogy 2024. január 1. és 2024. december 31. között minden csütörtök este 22 órától péntek éjjel 2 óráig valamennyi elektronikus azonosítású banki szolgáltatásában és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi, valamint befektetési szolgáltatásában átmeneti szünetelésre, lassulásra kell számítani a szolgáltatások fejlesztése érdekében végzett munkálataik miatt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés