Hirdetés

Lázár János egészen váratlan dolgot mondott Magyar Péterről

Nap Híre portré Nap Híre

A közlekedési és építési miniszter friss interjút adott, ami során természetesen Magyar Péter is szóba került.

Lázár János a Blikkel beszélgetett, és azt is megkérdezték tőle, hogy közlekedési miniszterként "saját sikernek érzi-e, hogy Magyar Péter vonattal érkezett" a múlt vasárnapi debreceni tüntetésre. A tárcavezető erre azt válaszolta, hogy sikernek értékeli, ha minél többen vesznek jegyet, hogy az Intercity nem győzi kiszolgálni az érdeklődőket.

"Valójában, minden tüntetést támogatok, ami vidéken vagy a fővárosban történik, mert ha vasúton jönnek rá, ők is jegyet vesznek. Én vagyok az az ember, aki a tüntetések és a demokrácia virágzásában leginkább érdekelt vagyok, mert a tüntetések jelentősen növelik a Volán és a MÁV bevételeit"

- fogalmazott a miniszter, aki tagadta azokat a pletykákat, melyek szerint Magyar az ő embere lenne és számára készíti elő a hatalomváltást.

"Ha ez igaz lenne, érdemes velem vigyázni. Ám ez egy nagy butaság. Szerencsére Magyarország megőrizte azt a régi barátságos jellegét, hogy kávéházország, ezért a politika jelentős része is a pletykákból tevődik össze. Ez egy nagyon gyönge pletyka. Nincs közöm Magyar Péter politikai tevékenységéhez" - jelentette ki a politikus.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés