Hirdetés

Lányával kettesben nyaralt Bochkor Gábor: „igazi apa-lánya program volt”

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Visszatér az ATV képernyőjére a #Bochkor és vele együtt természetesen Bochkor Gábor is. A népszerű rádiós és televíziós évek óta nem adott interjút senkinek, most a Naphire.hu-val tett kivételt. Lapunknak nem csak azt árulta el, mit jelent számára ez a műsora, arról is beszélt, miért bosszantja szinte naponta, hogy a bulvárlapok címlapján virít, és hová utazott nyáron a lányával kettesben - amiből egy igazán különleges kiruccanás kerekedett.

Fotó: ATV / Illés-Regele Tünde

Nap Híre: Májusban nyári szünetre ment a #Bochkor, némi túlzással a felvétel után azonnal elutaztál pihenni. Kivel és hogy sikerült?

Bochkor Gábor: A lányommal voltunk kettesben Spanyolországban, Valenciában és nem is igazán tipikus nyaralás volt, hanem teljesen hétköznapi életet éltünk. Tehát jártunk vásárolni, főztünk együtt, elmentünk vacsorázni, felfedeztük a környéket, autóztunk, szóval egy ilyen városi nyaralás volt, amit kettesben töltöttünk és ő is azt mondta, hogy sokkal jobb volt, mint mondjuk egy törökországi vagy mexikói tengerparti út. Ilyen igazi apa-lánya program volt és ez volt igazából a nyaralásunk.

Nap Híre: A social médiában nem vagy jelen, minden reggel viszont a rádióban hallhatnak, mégsem nagyon van olyan nap, hogy Bochkor Gábor ne szerepelne a hírek közt egy-egy félmondata miatt…

Bochkor Gábor: Épp hogy elhangzik valami és mikor befejezzük a műsort 10-kor, már egy órával később már látjuk, hogy valamelyik mondatomból egy cikk keletkezett. Látom ezeket a cikkeket. Van amikor bosszant, nem is annyira, amikor a rádióműsorból esetleg kikerül és valamilyen módon az interpretálják, de például amikor három napig voltam beteg, egy megfázás volt, vagy egy nagyon rövid covid, akkor gyakorlatilag majdnem a halálhíremet keltették és aggódva hívtak fel barátok. Ez a része, ez bosszant. De én magamtól, - ezt jól érzékeled - teljesen visszafogtam bárminemű nyilatkozatot, meg nem látom nagyon értelmét. Amit el akarok mondani, elmondom az rádióban, vagy az ATV képernyőjén.

Fotó: ATV / Illés-Regele Tünde

Nap Híre: És mit ad neked az ATV #Bochkor, amit a rádió nem?

Bochkor Gábor: Nagyon vártam mert nagyon szeretem. Nézd, nyilvánvalóan hasonlóan provokatív, hasonlóan megosztó, ahogy mi témákról beszélgetünk, az, amit nagyon szeretek benne, azok a vendégek. Tehát, hogy nem egyedül, vagy félig-meddig monológban történik mindez, hanem ott ül négy ember, egyébként az egyik nagyon vicces, a másik megfontoltabb, komolyabb, a harmadik más miatt érdekes, tehát egy témára négyen reflektálnak, és vitatkozunk, röhögünk és picit húzzuk egymást. Ez egy teljesen más hangulat, mint a rádióműsorban. Ezért szeretem nagyon és ezért vártam is!

Az ATV #Bochkor november 5-től vasárnap esténként látható a csatorna képernyőjén, a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés