Hirdetés

Lányának bérelne testőrt a luxusfeleség

 portré

Köllő Babett kislánya 12 éves, kell mellé valaki, aki vigyáz rá.

Nagyon félti kamaszlányát Köllő Babett és igyekszik is minden tőle telhetőt megtenni a biztonságáért. Még a széltől is óvja Millát, ha kell, testőrt is fogad mellé. "A telefonra telepített nyomkövető helyett sokkal jobb megoldást találtam! Egy mulatós zenészről hallottam, hogy „gyerek őrző-védő” cége van; jobban tetszik az az opció, hogy elkísérje valaki - újságolta a hot! -nak Köllő Babett.

"Testőrt bérelek, ha a lányom elkezd bulizni! Egy biztos: nem Milla tudta nélkül fogom csinálni, hanem megbeszélem vele, hogy sok rossz dolog történhet, ezért távolról fogják figyelni - tervezgetett a luxusfeleség. Aki  tudomásul vette: olyan dolgok is érdekelik majd a kislányát, amik eddig nem: fiúk, bulizás, kamaszkori lázadás. Szerencsére ez még a jövő zenéje, de Babett inkább jó előre felkészül.

"Nagyon kislány még, óvatosan szoktam kérdezgetni, hogy tetszik-e neki valaki, de csak legyint: „Anya, engem ez nem érdekel!” Közben röhögve mondogatja: ha lesz egy férjem, én itt fogok lakni, majd ő lakik a szomszédban” – mesélte az édesanya.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés