Hirdetés

Kis híján tragédiát okoztak az Auchan termékei, kitört a pánik

 portré

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók a kolozsvári bevásárlóközponthoz.

Az elmúlt időszakban több tragikus tűzesethez is ki kellett vonulniuk a tűzoltóknak. A Naphire.hu is több ilyen esetről írt az utóbbi időben: Csongrád-Csanád vármegyében egy házaspár vesztette életét, Százhalombattán pedig egy férfi halt szörnyet egy tragikus tűzesetnél. 

Most hasonló szomorú hírt kaptunk: tűz ütött ki a kolozsvári Iulius Mall bevásárlóközpontban működő Auchan hipermarketben - írta meg a maszol.ro. A portál tájékoztatása szerint a pláza belső udvarán tárolt áruk égtek, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a tüzet. 

A beszámolók szerint a tűzoltók rövid időn belül három rohamkocsival érkeztek a helyszínre, melyekhez rövid időn belül egy negyedik is csatlakozott. Az udvaron felhalmozott termékek hatalmas lánggal égtek a pláza udvaráról pedig sűrű füst gomolygott. 

Elővigyázatosságból a plázát kiürítették. A Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint a tűzben senki nem sérült meg.

Úgy tudni, a tűzoltóknak rövid idő alatt sikerült megállítaniuk a lángok terjedését, majd a tűzfészek felszámolására koncentráltak.

via ATV

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés