Hirdetés

Itt vannak az első fotók: teljes titokban ment férjhez a meseszép énekesnő

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A popsztár Lana Del Rey véget vetett a hetek óta tartó spekulációknak azzal, hogy a hírek szerint Louisianában összeházasodott hajós utazásszervező barátjával, Jeremy Dufrene-nel.

A pár hétfőn kérvényezte a házassági engedélyt az állam Lafourche kerületében, New Orleanstól délre fekvő Lafourche-ban - írja a BBC.

A BBC által látott feljegyzések szerint a sztár a hivatalos nevét, az Elizabeth Woodridge Grantet használta a dokumentumon.

A bírósági feljegyzések szerint a kérelem egy hónapig volt érvényes, és a bíróság egyik hivatalnoka írta alá.

Az amerikai média beszámolói szerint Del Rey és Dufrene nem vártak ennyi ideig, ugyanis csütörtökön összekötötték életüket a Louisiana állambeli Des Allemandes-ban, közel ahhoz, ahol Dufrene hajós utazásszervezőként dolgozik.

"Az esküvői ceremóniát és a fogadást is ugyanabban a mocsaras öbölben tartották, ahol Jeremy mocsári csónaktúrákat szervez" - jelentette pénteken a People magazin egy, az énekesnőhöz közeli forrásra hivatkozva.

Del Rey nem kommentálta nyilvánosan az esküvőt.

A pár még 2019-ben ismerkedett meg, amikor az énekesnő fotókat posztolt egy, a férfi által szervezett túráról, és azt írta a Facebook-oldalán: "Jeremy Jeremy hadd legyek én a kapitány a túrahajón".

A párt idén nyáron együtt látták a Reading és Leeds fesztiválokon, ahol Del Rey headliner volt, ezután pedig együtt utaztak Londonba.

A 39 éves énekesnő 2011-ben vált híressé a saját nevével ellátott debütáló albumával és annak áttörő kislemezével, a Video Games-szel, azóta pedig csillogó és kissé titokzatos imidzsét ápolja, miközben összesen kilenc albumot adott ki.

Legutóbbi, Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd című munkája többnyire pozitív kritikákat kapott, és jelölték az év albumának járó Grammy-díjra is.

Dufrene életrajzában az Arthur's Air Boat Tours honlapján megjegyzi, hogy korábban egy vegyi üzemben dolgozott, amíg úgy nem döntött, hogy "nem ez a hivatása".

"Miután a családja meggyőzte, megszerezte a kapitányi jogosítványát és elkezdett túrákat vezetni. Jeremy nagyszerű kapitány és imádja a vadvilággal és a turistákkal való interakciókat".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés