Lakatos Márk: "élő adásban kaptam pánikrohamot"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy azt korábban a Naphíre is megírta, Lakatos Márk 5 év után távozik az RTL Reggeliből. A stylist ezentúl csak vendégként szerepelhet majd a műsorban, de úgy tűnik, egyáltalán nem bánja, hogy így alakult, ugyanis az utóbbi időben már nagy stressz volt számára ez a munka.

"Márk színes egyéniségére, eredeti személyiségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként" - áll az RTL közleményében. Természetesen Lakatos Márk sem hagyta szó nélkül a dolgokat, megszólalt a távozása kapcsán. 

Megmondom őszintén, elfáradtam. Fizikailag is, lelkileg is, és egyre nehezebben találtam már meg az új kihívást, ami igazából felvillanyoz, és ami nekem az életerőt adja. Olyankor meg váltani kell. Az én drága Lilu barátnőm mondta azt, hogy ez így volt jó, ahogy volt, igazából te sose mondtál volna fel, úgyhogy örülj neki, hogy megtették ezt helyetted. Most jöhetnek az új kalandok” 

- fogalmazott a stylist az Instagram-oldalán, ahol ezt is kifejtette, hogy bár szomorú a döntés miatt, de tudja jól, hogy az egészségére való tekintettel szüksége volt erre a lépésre, ugyanis már nagyon elfáradt, ráadásul sokat stresszelt is a munka miatt, az utóbbi időben pedig már a szeme is tikkelni kezdett.

A leginkább akkor zavart, mikor reggelente bele kellett néznem a kamerába. Gyakorlatilag azt éreztem, hogy minden pillanatban elkezdődhet ez a furcsa szemremegés. Volt olyan, hogy élő adásban kaptam pánikrohamot, pontosan attól a stressztől, ami rajtam volt. Persze, ezt úgy kellett csinálnom, hogy se a kollégáim, se a nézők ne vegyék észre” 

- mesélte a műsorvezető, aki megköszönte az RTL-nek és a nézőknek is a lehetőséget, majd leszögezte azt is, hogy nem fog a Békemenetben Győzike oldalára beállni, és a TV2-ben sem fog újra feltűnni - írja a Blikk.

Ez is érdekelhet