Hirdetés

Lakatos Márk szerint megdöbbentő tisztogatást végez az RTL

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Járai Máté távozik a Reggeliből, és erről Lakatos Márknak megvan a véleménye.

Lakatos Márk
Lakatos Márk

A híres stylistot, Lakatos Márkot is meglepte a hír, hogy Járai Mátéval nem hosszabbított szerződést az RTL, így már ő sem lesz a Reggeli csapatának a tagja. Lakatos Márk távozását a műsorból tavaly novemberben jelentették be.

Lakatos Márk a TikTokon mondta el minderről a véleményét, ám azt érdemes kiemelni, hogy mindezt nem vérkomolyan mondta, érdemes felfedezni szavai mögött az iróniát - írja a Blikk.

“Tragikus hirtelenséggel kaptuk a hírt, hogy Járai Máténak is taka van a Reggeliből. Én oda is kommenteltem gyorsban, hogy hát, üdv a klubban" - fogalmatott. 

"A viccet félretéve, most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez!? Most már gyakorlatilag egyetlen egy meleg, de akár langyi sincs a csapatban… Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?” - mondja Lakatos Márk a videóban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés