Hirdetés

Kitört a háború, Lakatos Márk nekirongyolt Hajdú Péternek

Nap Híre portré Nap Híre

Lakatos Márk hatalmas kirohanást végzett Hajdú Péter ellen, akivel több dologban sem ért egyet.

Lakatos Márk
Lakatos Márk

Nemrég egy műsorban beszélgetett egymással a híres stylist, Lakatos Márk és Hajdú Péter. Az egyébként jó hangulatú beszélgetést a melegekről vallott nézetek tördelték szét, a két hírességnek ugyanis több dologban markánsan eltér a véleménye - idézi fel a Blikk.

Miután Lakatos Márk visszanézte a beszélgetést, a TikTokon keresztül reagált néhány dologra.

“Hajdú Péter, szégyellheted magad!” - kezdi Lakatos Márk. A stylist felidézte azt a részét a beszélgetésnek, amikor arról értekeznek, hogy “még a melegek között is van egy rejtett homofóbia a nőiesen viselkedő homoszexuálisok irányába... Tehát például nem csak a heterók, hanem a melegek is nehezményeznék azt, hogy olyan nőiesen viselkedő melegek kerüljenek vezető pozíciókba, akiknek egyébként minden kompetenciájuk, eszük, intelligenciájuk megvan ehhez”.

Azt kifogásolja Lakatos Márk, hogy Hajdú ezután egy prostituált transzszexuális példáját hozta fel, aki élő adásban elégítette ki egyik kuncsaftját úgy, hogy azt kiskorúak is láthatták. “Szerintem egyébként ez elfogadhatatlan, minden jó érzésű ember szerint ez tarthatatlan” - fogalmazott Lakatos Márk.

“Az, hogy te ezt a példát hoztad ahhoz, hogy vannak olyan melegek, akik egyszerűen csak nőiesen viselkednek, nőies a mozgásuk, a beszédjük, vagy akármi más, és emiatt diszkriminálják őket vezetői pozíciókból, szerintem a legalantasabb és legócskább hasonlat volt. 

Úgyhogy ezért szégyellheted magad, és légy szíves, kérjél bocsánatot mindenkitől, akit ez érint!

- fogalmazta meg a problémáját Lakatos Márk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés